Τοποθεσία & Πρόσβαση
click για μεγέθυνση!
Το ξενοδοχείο Grand Sarai Nafplio βρίσκεται στους πρόποδες της Ακροναυπλίας, σε ελάχιστη απόσταση από την Πλατεία Συντάγματος και την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα. Η κύρια είσοδος του ιστορικού κτιρίου στο οποίο στεγάζεται, βρίσκεται επί της οδού Ποταμιάνου. Επίσης, οι πλατείες των 3 Ναυάρχων, Αγίου Γεωργίου και Καποδίστρια βρίσκονται πολύ κοντά. Η ρομαντική προκυμαία με θέα το Μπούρτζι, η γραφική συνοικία του Ψαρομαχαλά, καθώς και τα σοκάκια της πόλης με τα μπαρ και τις παραδοσιακές ταβέρνες βρίσκονται όλα σε απόσταση μόλις 5-10 λεπτών με τα πόδια από το ξενοδοχείο.

Η πόλη του Ναυπλίου είναι πολύ εύκολα προσβάσιμη, τόσο με αυτοκίνητο όσο και με λεωφορείο.


Με αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο αποτελεί πάντα τον πιο βολικό και πρακτικό τρόπο μετακίνησης. Η απόσταση Αθήνα – Ναύπλιο είναι 137 χιλιόμετρα, τα οποία καλύπτονται το πολύ σε 2 ώρες, ανάλογα με την κίνηση και την ταχύτητα του οχήματος. Μετά την Κόρινθο, ακολουθείτε την εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως (έξοδος Άργος) και κατευθύνεστε προς Νέα Τίρυνθα και κατόπιν προς Ναύπλιο. Αν βρίσκεστε στην Πάτρα (183 χιλιόμετρα), θα πρέπει να κινηθείτε στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών και κατόπιν στο ύψος της Κορίνθου να στρίψετε στην Κορίνθου-Τριπόλεως.

Όταν φτάσετε στην εθνική Άργους-Ναυπλίου, με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, θα στρίψετε δεξιά προς την οδό Σιδηράς Μεραρχίας και κατόπιν αριστερά στην οδό Συγγρού. Η οδός Συγγρού στο τέρμα της συνεχίζει ως Φωτομάρα. Κινηθείτε στο αδιέξοδο της οδού Φωτομάρα και σταθμεύστε στο τερμα της. Ακριβώς απένατι σας δεσπόζει η καθολική εκκλησία και στα σκαλάκια δεξιά σας βρίσκεται το ξενοδοχείο Grand Sarai Nafplio.

Για την στάθμευση στην παλιά πόλη του Ναυπλίου επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες του Grand Sarai για λεπτομερείς οδηγίες.

Οδικές αποστάσεις από διάφορες πόλεις της Ελλάδας:

  • Θεσσαλονίκη 587 χλμ.
  • Ιωάννινα 408 χλμ.
  • Βόλος 404 χλμ.
  • Καλαμάτα 156 χλμ.
  • Σπάρτη 123 χλμ.
  • Χαλκίδα 208 χλμ.
  • Αλεξανδρούπολη 925 χλμ.

Με λεωφορείο

Το τέρμα των ΚΤΕΛ (τηλέφωνο επικοινωνίας 27520 27323) βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από το ξενοδοχείο Grand Sarai Nafplio, επί της οδού Συγγρού (Συγγρού 8) και δίπλα στην Πλατεία Νικηταρά. Το Ναύπλιο συνδέεται με τακτικότατη συγκοινωνία με την Αθήνα, αλλά και άλλες πόλεις της Αργολίδας και της Πελοποννήσου –όπως Κόρινθο, Τολό, Δρέπανο, Λυγουριό, Παλαιά και Νέα Επίδαυρο, Τίρυνθα, Μυκήνες, Τρίπολη, Κρανίδι, Πόρτο Χέλι, Μέθανα, Γαλατά, Αγία Τριάδα, Μίδεα και Νέα Τίρυνθα.

Από την Αθήνα, τα λεωφορεία αναχωρούν από τον σταθμό Κηφισού και η διαδρομή καλύπτεται περίπου δύο έως δυόμισι ώρες, ανάλογα με την κίνηση.

Απόκρυψη
SPECIAL OFFERS
Προσφορές