Η ΕταιρείαΗ κατασκευαστική εταιρεία ΑΤΡΕΑΣ Α.Τ.Ε. ιδρύθηκε το 2002 και αποτελεί συνέχεια στη δραστηριότητα της ατομικής εργοληπτικής επιχείρησης του Πολιτικού Μηχανικού Ε.Μ.Π Γκόνη Κωνσταντίνου και των συνεργατών του.

Ιδρυτές της ΑΤΡΕΑΣ Α.Τ.Ε. είναι ο σημερινός πρόεδρος Κων/νος Γκόνης και ο Διευθύνων σύμβουλος Βασίλειος Αργυρόπουλος.
Η δραστηριότητα της ΑΤΡΕΑΣ Α.Τ.Ε ήταν άμεση, συνέχισε και ολοκλήρωσε τα έργα της ατομικής εργοληπτικής επιχείρησης των ιδρυτών της και αναπτύχτηκε παραπέρα στην εκτέλεση Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων.
Το εργοληπτικό πτυχίο της εταιρείας είναι 2ης τάξης στις κατηγορίες Οικοδομικών, Υδραυλικών, Οδοποιίας και 1ης τάξης σε έργα Λιμενικά και Η/Μ Α1 σε Βιομηχανικά – Ενεργειακά.
Την εταιρεία στελεχώνει με το Μ.Κ.Ε. ο πρόεδρος της Kων/νος Γκόνης Πολιτικός Μηχανικός καθώς και ο Ηλεκτρολόγος Τσάμης Νίκος. Έδρα της εταιρείας είναι το Ναύπλιο. Τα γραφεία της είναι εγκατεστημένα σε ιδιόκτητο διώροφο κτίριο επί της οδού Παπακωστοπούλου 7 στην Πρόνοια.

Διαθέτει μόνιμο διοικητικό, επιστημονικό και εργατοτεχνικό προσωπικό. Η εταιρεία έχει ιδιόκτητο εργοταξιακό χώρο στη θέση Δαλαμανάρα Αργολίδος με επαγγελματική αποθήκη όπου στεγάζει τον μηχανικό εξοπλισμό και τα εργαλεία της.

Η ΑΤΡΕΑΣ Α.Τ.Ε έχει εκτελέσει και εκτελεί πολλά έργα όλων των κατηγοριών. Τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει την δραστηριότητα της σε εξειδικευμένα έργα αποκατάστασης παλαιών κτιρίων και μνημείων.
Έχει συνεχή συνεργασία με αντίστοιχες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού.
Έχει συμβάλει στην αποκατάσταση πολλών μνημείων της ευρύτερης περιοχής: εκκλησίες, μοναστήρια, κάστρα, καμπαναριά κ.λ.π.
Πλούσια είναι η δραστηριότητα της εταιρείας στην αποκατάσταση παλαιών διατηρητέων κτιρίων της παλιάς πόλης του Ναυπλίου, τόσο δημοσίων (πινακοθήκη, παλαιό Δημαρχείο κλπ) όσο και ιδιωτικών.

Η ανάπτυξη της δραστηριότητας της στον τομέα της αποκατάστασης των παλαιών και διατηρητέων μνημείων και η απόκτηση της εμπειρίας με το μόνιμο συνεργείο στο δύσκολο αυτό τομέα των κατασκευών την καθιστά μοναδική στο χώρο της Αργολίδας και ευρύτερα.
Οι βασικοί μέτοχοι της κατασκευαστικής εταιρείας ΑΤΡΕΑΣ Α.Τ.Ε. Γκόνης Κων/νος και Αργυρόπουλος Βασίλειος απέκτησαν ένα παλιό διατηρητέο κτίριο στην παλιά πόλη του Ναύπλιου στην οδό Ποταμιάνου 3 & Φωτομάρα, το όποιο αποκατέστησαν και μετέτρεψαν σε τουριστικό κατάλυμα το όποιο σήμερα λειτουργεί με την επωνυμία GRAND SARAI NAFPLIO.

Κάνοντας click σε κάθε εικόνα, δείτε σχετικό slideshow

Απόκρυψη
SPECIAL OFFERS
Προσφορές